Butlleta d'afiliació

Els afiliats reben al seu domicili tota la informació que genera el Sindicat, en quatre formats diferents:

  • Eina Sindical: és la publicació que t’informa dels temes actuals i immediats

  • Docència: revista de periodicitat trimestral, inclou temes de caire més general i intemporal

  • Monogràfics: estudis fets pel nostre servei jurídic o documents aprovats pels òrgans del Sindicat

 

A més, et cal saber que USTEC·STEs està al teu servei i t’ofereix:

  • Assessoria jurídica pels temes relatius a l’exercici de la tasca docent.

  • Un equip d’alliberades i alliberats que t’atendran en les qüestions que et siguin d’interès

  • Trobades puntuals (jornades, reunions sectorials o temàtiques...)

  • Accés a la web interna exclusiva per a l'afiliació (demana'ns el codi), també pots consultar la nostra pàgina web que s’actualitza diàriament.

 

La quota d’afiliació és de 19.50 € trimestrals – llevat del cas que siguis jubilat/da, en què la quota és 9,50 € – que es paguen per trimestres anticipats, coincidint amb els primers dies de gener, abril, juliol i octubre. Si t'afilies, rebràs el càrrec en el teu compte corrent corresponent al que queda d’aquest trimestre.

Amb la teva afiliació a USTEC·STEs fas possible la independència d’un Sindicat de classe i compromès amb l’ensenyament públic, d’ara en endavant el TEU Sindicat.

Al sindicat USTEC·STEs entenem que la participació de tota l’afiliació en els òrgans de decisió és fonamental.

Dades Personals

(MAX. 640x480 i 256KB).

 
 

Adreça

Dades professionals

De cara a escollir el teu centre, selecciona primer el servei territorial del teu centre, a continuació el municipi del centre i finalment el centre. En cas de no tenir centre, directament selecciona Sense centre

Dades bancàries

En formular la meva sol·licitud d’afiliació, d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, autoritzo el Sindicat USTEC·STEs (IAC) a utilitzar les meves dades de contacte per enviar-me informació del sindicat i sobre condicions de treball. També autoritzo USTEC·STEs (IAC) per fer ús de les meves dades bancàries per a les gestions derivades del cobrament de les quotes sindicals.

No obstant això, podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació, d'oposició, a la portabilitat, a l'oblit o de limitació del tractament enviant un correu electrònic a protecciodades@sindicat.net indicant clarament a la teva sol·licitud quin o quins drets vols exercir.

Clicant sobre el botó "Enviar" acceptes la Política de privadesa.